Playkanal

Play är Bollebygds kommuns officiella videokanal. Där kommer vi att visa de viktigaste, roligaste och mest intressanta händelserna i kommunen.

I höst startar Bollebygds kommun igång en Playkanal. Våra webb-TV avsnitt publiceras på Bollebygd Playlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och på kommunens youtubekontolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tanken med webb-TV är att involvera så många invånare som möjligt i det som händer i kommunen på ett enkelt och inbjudande sätt.

Redaktionen består av vikarierande kommunikatör Jessica Kjellström och administratör Tommy Andersson.

Hör gärna av dig om du har tips på vad vi ska ta upp genom att maila webbredaktionen@bollebygd.se!

Anmäl dig till vår invånarpanel

Genom att delta i vår invånarpanel kan du lämna synpunkter och idéer kring våra webbsändingar på ett enkelt sätt.

Alla invånare från tio år och uppåt får vara med i panelen. Är du under 18 år krävs att din vårdnadshavare, mamma, pappa, eller någon annan ger sitt godkännande.

Som medlem i panelen kommer du också att få besvara enkäter ett par gånger per år för att vi ska kunna förbättra vårt arbete. Enkäterna besvaras på webben och är anonyma.

Formuläret går till vår webbredaktion. Vi behöver de kontaktuppgifter du fyller i för att kunna kontakta dig med eventuella frågor. Vi sparar dina uppgifter så länge de behövs för att hantera ärendet. För att använda dina kontaktuppgifter behöver vi ditt samtycke, som du kryssar för längst ner i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under "Om webbplatsen".

Anmälan