Vikariera inom vård och omsorg

Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara den som hoppar in när det verkligen behövs? Ett sätt att börja jobba inom Bollebygds kommun är att vikariera hos oss.

­Vi behöver vikarier inom många områden, till exempel inom äldreomsorg, funktionshinderverksamhet, stöd och boende för ungdomar, hemsjukvård och öppen ungdomsverksamhet. Alla ansökningar och intresseanmälningar för vikariat inom vård och omsorg hanteras av bemanningsenheten. Skicka in din intresseanmälan till bemanningsenheten via formuläret nedan!

Äldreomsorgen förmedlar personal till hemtjänsten, vård- och omsorgsboende, larm och nattpatrull. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helgtjänstgöring. I vår verksamhet vill vi att du ska vara lyhörd, visa respekt och ha en positiv människosyn. En bra grund för goda relationer är ärlighet, förtroende och ödmjukhet.

Vi inom äldreomsorgen har en tro på att våra anställda vill och har en förmåga att göra ett bra arbete. En relevant utbildning är meriterande, men inte ett krav.

Utdrag ur belastningsregistret

För att du ska få arbeta inom omsorgen måste du kunna uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vilket är en del av de bakgrundskontroller som kan göras vid eventuell anställning.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie i äldreomsorgen kan du skicka in en intresseanmälan här nedan. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid.

Fyll gärna i formuläret med dina kontaktuppgifter. Det går till vår bemanningsenhet. Vi behöver de kontaktuppgifter du fyller i för att skicka information till dig. För att använda dina kontaktuppgifter behöver vi ditt samtycke, som du i så fall kryssar för i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under ”Om webbplatsen”.