28 juli 2017

Bed & breakfast på Holmareds lantgård i Töllsjö

I juni slog Katarina och Thomas upp dörrarna för sitt Bed & Breakfast i Töllsjö med närhet till natur och badplats.

Katarina och Thomas är gifta sedan 2013 och har de senaste 7 åren bott på Tjörn. Innan dess kommer de från olika håll bland annat Dannike, Västerlanda, Lilla Edet och Alingsås.

Katarina är uppvuxen på landet (Lygnö i Alingsås) och Thomas är uppvuxen i ett mindre samhälle (Lilla Edet). Att starta eget var något som Thomas gärna ville göra i åkeribranschen. Så blev det, 2011 startades Höviksnäs Kyltransport.

Holmareds Kvarn 1

Katarina fick blodad tand och hade en dröm om att starta en Bed & Breakfast/Hotell. Så 2016 bestämde de sig för att flytta tillbaka till landet började leta efter fastigheter med potential för verksamhet av något slag. Tidigare i år fann de en fastighet som hade allt de önskade i Töllsjö, Holmareds Kvarn 1. Fastigheten består av ett stort hus, ladugård, stall, uthus och mark.

Närhet till både golfklubb och vacker natur

Verksamheten startade i slutet av juni och har öppet året om. Dagligen 1 april – 31 oktober, övrig tid enligt överenskommelse.

Holmareds Lantgård ligger naturnära och strategiskt mellan Göteborg, Alingsås och Borås. Det är nära till Hulta Golfklubb & Restaurang, till badplats vid Töllsjön, vandringsleder och fiskevatten. På Holmareds lantgårds webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om vad de har att erbjuda samt hitta kontaktuppgifter.

Det finns även möjlighet till uppställning av husbil eller husvagn på gården. Husdjur är också välkomna.

Framtidsplaner

Bed & Breakfast är bara starten på verksamheten. Det planeras bland annat att ett Bed & Box, övernattning med stallplats. Egna djur som höns och hästar samt försäljning av ekologiska ägg och grönsaker ligger också i framtidsplanerna. Håll utkik på Holmareds lantgårds webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för uppdateringar.