Artisten Dani M

05 juni 2018

Dani M till årets School’s out i Bollebygd

Årets huvudartist på School’s out 2018 är Dani M som gästar Bollebygd tillsammans med sina vänner Dj Black Moose och Rawa. De lovar att bjuda Bollebygdsungdomarna på härlig partystämning inför stundande sommarlov.

Precis som förra året kommer, utöver huvudartist, satsningen att ligga på lokala förmågor där elever från Bollebygdsskolan kommer stå för övrig underhållning och konfrenciersskapet

­– Vi är jätteglada att få Dani M, Rawa och Dj Moose till årets schools out, vi gick ut och frågade i klasserna vilket band man ville ha och sedan tog vi kontakt med den artist som flest önskat, vi hoppas på fint väder och en riktigt minnesvärd kväll, säger Kasper Kluj från elevarbetsgruppen på Bollebygdsskolan

School’s out Bollebygd 2018 äger rum på Krafthusområdet den 15 juni för ungdomar i årskurs 7 och uppåt. Det är fri entré till arrangemanget.

Festivalområde på Krafthuset

På Krafthusområdet kommer det byggas upp ett festivalområde med möjlighet att prova olika aktiviteter, aktiviteterna kommer i år att utformas som en femkamp då så många som möjligt ska ges möjlighet att prova på. Dartklubben, Baff Handboll och flera inhyrda aktiviteter såsom segway och höghöjdstrampolin kommer finnas på området. Det finns även grill och café. Europa direkt Sjuhärad, som är med och arrangerar, kommer på samma sätt som förra året vara på plats med sitt EU-tält laddat med happenings kopplat till ungdomar och EU.

Bakgrund

Syftet med School’s out är att ge ungdomarna en härlig skolavslutning och skapa nya traditioner med nyktra vanor. School's out Bollebygd arrangeras för nionde året och det började som ett initiativ från en förälder. Efter första årets succé beslutade kommunfullmäktige i Bollebygd att School’s out ska vara den självklara mötesplatsen på skolavslutningen. Under åren har artister som Petter, Kapten Röd, Lillasyster, Ulrik Munther, DoggeDoggelito, Sibelle och Syster sol, Thomas Stenström, Björn Rosenström och Norlie & KKV spelat på festivalen. Arrangemanget School’s out har tidigare belönats med utmärkelsen IQ certifierat av stiftelsen, för sin insats för sundare alkoholvanor bland unga.

För mer information, kontakta:

Patrik Gimfalk, Kultur och Fritidschef, telefon: 033-430 55 31, e-post: patrik.gimfalk@bollebygd.se