Europa direkt Sjuhärad

Europa Direkt Sjuhärad

Europa Direkt Sjuhärad är Sjuhärads informationskontor när det gäller EU-frågor.

Bollebygd kommun driver Europa Direkt Sjuhärad i samarbete med Europeiska kommissionenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med stöd av Västra Götalandsregionenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Länsstyrelsenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kontoret ger dig som invånare eller verksam i Sjuhärad, information och kunskap om EU. Vi vill också stimulera till engagemang när det gäller EU-frågor som har betydelse för vårt område.

Här finns information, nyheter och länkar som du kan ha nytta av om du exempelvis är studerande, beslutsfattare, lärare eller vill veta mer om ett särskilt politiskt område.

Om Europa Direkt Sjuhärad

Europa Direkt Sjuhärads kontoret ingår i ett nätverk av cirka 450 regionala informationskontor i Europalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster varav 14 kontor finns i Sverige.

Kontoret i Bollebygd drivs av en projektledare med stöd av kommunens kommunikatör, folkhälsostrateg och en arbetsgrupp. Vi ordnar aktiviteter, seminarier och evenemang kring aktuella EU-frågor. Se vad som händer i Sjuhärad under vårt kalendariumlänk till annan webbplats.

Frågor

Finns det något du vill veta om EU? Ställ gärna din fråga direkt här på sidan.

Formuläret går till oss som arbetar med Europa Direkt Sjuhärad. Vi behöver de kontaktuppgifter du fyller i för att kunna kontakta dig med svar på dina frågor. Vi sparar dina uppgifter så länge de behövs för att hantera ärendet. För att använda dina kontaktuppgifter behöver vi ditt samtycke, som du kryssar för längst ner i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under "Om webbplatsen".