Mobilmeny.

Anmäl ditt projekt till Mitt Europa 2020!

Är du med och driver ett EU-projekt? Nu är det dags att anmäla ditt projekt till kampanjen Mitt Europa som i år blir helt digital. Ta chansen att berätta om er verksamhet och visa vad som sker i Sjuhärad!

Många världar har vänts upp och ner sedan coronakrisen slog till. Men i mitt i allt det mörka finns ändå en strimma hopp. Det har aldrig varit viktigare än nu att utvecklas och att forma en hållbar framtid. Nu är det dags att visa upp den bredd av EU-projekt och insatser som finns och hur de tillsammans bidrar till samhällsutveckling.

Är du med och driver ett projekt som finansieras med hjälp av EU-medel?

Med er hjälp vill vi lyfta fram och visa hur EU:s investeringar används och gör nytta lokalt. Du som deltagare får möjligheten att visa omvärlden din satsning och dela resultaten med en bredare publik.

Ditt projekt eller företagssatsning kommer att få uppmärksamhet, både på lokal och nationell nivå, och ingår i kampanjens gemensamma information. Samtliga deltagande projekt eller företagssatsningar kommer att presenteras på webbplatsen eufonder.se, dels med en kort presentation och länkar, och dels på en karta där projektens olika aktiviteter markeras.

Mer information och anmälan

Information om kampanjen Mitt Europa finns på webbsidan www.eufonder.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Där finns också kontaktuppgifter om du har frågor samt anmälningsformulär.

Mitt Europa pågår 28 september - 4 oktober och anmälan måste ske senast den 16 semptember.

Om Mitt Europa-kampanjen

För fjärde året i rad deltar Sverige i kampanjen Mitt Europa (Europe in My Region) tillsammans med resten av EU:s medlemsländer. Informationssatsningen ger er som EU-finansierat projekt möjlighet att visa upp er verksamhet och dessutom göra det samtidigt som tusentals andra projekt i hela Europa.

Förra året deltog över 150 projekt runt om i Sverige och i Europa har kampanjen resulterat i totalt över 450 000 besökare per år. Alla projekt och företagssatsningar, oavsett EU-fond eller verksamhet, visar tillsammans på den bredd av aktiviteter och möjligheter som finns, och hur de tillsammans bidrar till samhällsutvecklingen.

Här kan du se några av de projekt som deltog 2019 Länk till annan webbplats.

Vem står bakom kampanjen?

Kampanjen arrangeras av Europeiska kommissionen tillsammans med Tillväxtverket, Jordbruksverket, Havs och fiskerimyndigheten, Svenska ESF-rådet, Leadergrupperna och Interregprogrammen.

Europa Direkt Sjuhärad medverkar genom att sprida information om kampanjen och lyfta Sjuhäradsprojekt i våra kommunikationskanaler.