Mobilmeny.
School's out 2019. Artisterna Mehmet och Lamix uppträder på scen. I förgrunden syns ungdomar som lyssnar.


Välbesökt tioårsjubileum för School’s out

Fredag den 14 juni firades sommarlovet in med skolavslutningsfestivalen School’s out. School’s out hölls för tionde året i råd och bjöd på uppträdanden från artisterna Mehmet, Lamix och Jocke Horwath.

Årets School’s out var det mest besökta någonsin med cirka 550 besökare i åldrarna 13-18 år. Förutom Bollebygds ungdomar fanns även ungdomar från Hindås, Härryda och Landvetter på plats och firade in sommarlovet. Syftet med School’s out är att ge ungdomarna en härlig skolavslutning och skapa nya traditioner med nyktra vanor.

Elever från Bollebygdsskolan har även i år fått rösta fram förslag på artister. Sedan har de elever som är med i arrangörsgruppen tagit kontakt med föreslagna artister och bokat in dem för kvällen. I år röstades huvudartisten Mehmet fram.

Femkamp och underhållningen

På festivalområdet som byggts upp utanför Krafthuset i Bollebygd fanns aktiviteter som Segway, höghöjdstrampolin, Eu-quiz, boll i hink och elektronisk Tjur. Aktiviteterna var en del i en fem-kamp som ungdomarna kunde delta i för att vinna fina priser. Under kvällen uppträde lokala talanger och artisterna Jocke Horwath, Mehmet och Lamix. Artisterna skapade en härlig partystämning och fick ungdomarna att dansa och sjunga med.

Bildspel från School's out 2019