Mobilmeny.

9 juni 2020

Kommunens nya ekonomichef på plats i Bollebygd

Daniel Aronsson började sin nya tjänst den 8 juni och kommer närmast från Mölndals stad.

- Det känns väldigt kul att äntligen vara på plats i Bollebygd, jag har fått ett väldigt varmt mottagande. Nu ser jag fram emot att lära känna organisationen och vara med att utveckla verksamheterna, säger Daniel Aronsson.

Daniel Aronsson har stor kunskap och kompetens inom ekonomi och har större delen av sitt yrkesverksamma liv arbetat som ekonom och ekonomichef. Han har en bakgrund i ett flertal kommuner som förvaltningsekonom, framförallt riktat mot socialtjänst. Daniel Aronsson har även arbetat med upphandlingsfrågor under många år kopplat till uppdraget som ekonomichef. I olika omgångar har han också varit chef för bland annat kansli, avgiftshandläggare och IT vilket gör att han har en bred erfarenhet och kompetens inom många områden.

Daniel Aronsson kommer närmast från vård- och omsorgsförvaltningen i Mölndals stad, alltså samma tidigare arbetsplats som kommunchef Monica Holmgren.

-Detta innebär att jag känner honom mycket väl och då också är mycket trygg i att han kommer att kunna axla rollen som ekonomichef efter kommunens föregående ekonomichef Svante Cras, säger kommunchef Monica Holmgren.

Frågor?

Daniel Aronsson, ekonomichef
daniel.aronsson@bollebygd.se