Mobilmeny.

Niklas och Jane Löf är 2022 års Bollebygdsambassadörer

Med hedersutmärkelsen årets Bollebygdsambassadörer 2022 fick Niklas och Jane Löf även ett diplom, blommor och Bollebygdskannan.

Årets Bollebygdsambassadörer Niklas och Jane Löf fick sin utmärkelse på torget i Bollebygd under julshoppingdagen idag. Otto Andreasson, kommunfullmäktiges andra vice ordförande, Michael Plogell, kommunstyrelsens ordförande, och Sverre Fredriksson, kommunstyrelsens andra vice ordförande, överlämnade diplom, blommor och Bollebygdskannan.

- ”Vi är oerhört stolta över att ha blivit valda till Bollebygdsambassadörer. Förhoppningen från vår sida är att vi ska kunna lägga fokus på fritidsaktiviteter och aktivitetsytor. Vi hoppas att kommunens politiker och tjänstemän skall använda oss som ett bollplank för att utveckla möjligheterna för alla invånare i synnerhet barn och ungdomar att aktivera sig”, hälsar Niklas och Jane Löf.

Eldsjälar för barn, ungdomar och folkhälsa i Bollebygds kommun

Bollebygds kommun har varje år sedan 2003 utsett en Bollebygdsambassadör. Personen eller personerna som utses ska agera som goda ambassadörer genom att hjälpa till och sprida en positiv bild av Bollebygds kommun.

Det är politikerna i kommunstyrelsens arbetsutskott och kommunfullmäktiges presidium som utser årets Bollebygdsambassadör. Motiveringen bakom utmärkelsen för 2022 lyder:

”När vi beredde de 26 inkomna förslagen så enades vi kring fyra nyckelord som 2022 års Bollebygdsambassadör skulle representera. Dessa är Uthållig, Eldsjäl, Gör skillnad, Vardagshjälte.

Med så starka nyckelord kunde vi konstatera att det krävdes två engagerade Bollebygdsambassadörer 2022.

Dessa två har visat sig uthålliga, eldsjälar för barn, ungdomar och folkhälsan i Bollebygds kommun. Deras engagemang och glädje gör dem till goda förebilder som drivs av viljan att göra gott och lägger ner massor av timmar för andras skull – de gör skillnad.

Årets Bollebygdsambassadörer har omfamnat och bjudit in även de som inte är idrottsintresserade till att känna gemenskap och glädje. De är i våra ögon vardagshjältar som är värda en stor eloge och uppmärksamhet.

Till Bollebygdsambassadörer 2022 har utsetts Niklas Löf och Jane Löf.”