Mobilmeny.
Årets Bollebygdsambassadörer 2022.

Bollebygdsambassadörer 2022 Niklas och Jane Löf tillsammans med Sverre Fredriksson, kommunstyrelsens andra vice ordförande, Michael Plogell, kommunstyrelsens ordförande, och Otto Andreasson, kommunfullmäktiges andra vice ordförande.

Utmärkelser delas ut 3 december

Bollebygdsambassadör 2023 och mottagare av Tillgänglighetspriset 2022 får sina utmärkelser på lördag den 3 december kl. 11:00 vid kommunhuset i Bollebygd.

Bollebygds kommuns tillgänglighetspris delas för första gången ut till ett företag, en förening eller en organisation som har bidragit i arbetet med att göra kommunen mer tillgänglig för alla. Priset ska uppmärksamma goda insatser som förbättrat livsvillkoren och tillgängligheten för personer med funktionsnedsättningar. Politikerna i kommunstyrelsens presidium utser mottagaren.

Bollebygds kommun har varje år sedan 2003 utsett en Bollebygdsambassadör. Personen eller personerna som utses ska agera som goda ambassadörer genom att sprida en positiv bild av Bollebygds kommun. Politikerna i kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges presidier utser årets Bollebygdsambassadör.

Läs om tidigare års Bollebygdsambassadörer.

Välkommen att delta vid utdelningen:

Datum: lördag 3 december
Tid: kl. 11:00
Plats: på trappan vid kommunhuset i Bollebygd.