För dig som är barn eller ung

Med allt som händer är det lätt att känna sig orolig. Speciellt med uppmaningar om att stanna hemma om hemmet är en otrygg plats. Här samlar vi information till dig som är barn och ung.

 • Tjejjouren Magnolialänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  Ger stöd om någon gör dig illa eller om du mår dåligt. Inga frågor är för små eller stora. Du chattar anonymt med oss varje onsdag kl. 19-21. Här hittar du chatten!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  Måndag-fredag kan du ringa vår kurator på 0738-01 85 50 för samtal.
 • Killfrågorlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  Alla behöver prata ibland och du väljer om vad och kan vara anonym. Chatten har öppet måndag-torsdag + söndag 19-21 och varje vardag 16-17.
 • Bris- Barnens rätt i samhälletlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster har hjälplinje och annan bra information på sin hemsida.
 • Tjejouren västlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  För dig som identifierar dig som tjej. Chatten öppen tisdag kl 20-22, torsdag kl 20-22 och söndag kl 20-22.
 • RFSLlänk till annan webbplats ger stöd till utsatta hbtqi-personer, till exempel genom RFSL:s Stödmottagning. Verksamheten har stor erfarenhet av att ge stöd till personer som är utsatta i sin relation eller av sin familj. Telefon 020-34 13 16 (gratis) eller maila stod@rfsl.se
 • Självmordslinjen MINDlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  Stöd för dig som mår psykiskt dålig och funderar på att ta ditt liv eller har en person i din närhet som funderar på det.
  Man kan chatta eller ringa dem varje dag. MIND-chattenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
  mellan kl. 06-24.
  Telefon: 90 101.