Mobilmeny.

Frukostmöte på Lindedalen Wellness Garden


Frukostmöte 12 maj

12 maj arrangerades frukostmöte i en fantastiskt miljö med sol och sommarvärme. Ca 35 personer från näringsliv och Bollebygds kommun möttes för samtal och information.

Frukostmötet hade vi tillsammans med Lindedalens Wellness Garden AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där vi strax efter klockan 8 började med gemensam information följt av en rundvandring på företaget.

Under mötet presenterade Åsa Olausson sitt företag Lindedalens Wellness Garden AB och företagets utveckling. Det bjöds på Stens ”gofika” på morgonkvisten i trädgården.

Vår Energirådgivare Thomas Bengtsson informerade om hur energin påverkar mig som företagare. Deltog gjorde även Europa Direkt Sjuhärad (Katarina Tullia von Sydow) samt Bollebygdskolan (Catharina Danielsson) som berättade om evenemanget Framtidsdag på Bollebygdskolan den 12 september.

Därefter följde en kort presentation av kommunstyrelsens arbetsutskott och kommundirektör.

Våra frukostmöten gör det möjligt för oss att ha en dialog med er företagare, både kring näringslivsfrågor och hur vi tillsammans kan göra Bollebygds kommun attraktivt att driva företag i. Vi passar också på att informera om det som är aktuellt i kommunen till dig som företagare.

Vill ditt företag att vi träffas eller vill ni vara med och arrangera ett frukostmöte? Kanske är det något annat som du vill prata med oss om? Hör av dig till vår näringslivschef Fia;

Fia Wickström, fia.wickstrom@bollebygd.se telefon 0734 64 70 11.

Stort tack till Åsa och Sten på Lindedalens Wellness Garden AB och till alla andra som var med och deltog i vårt frukostmöte!