Mobilmeny.
Frukostmöte 14.10

Frukostmöte 14 oktober 2022


Frukostmöte 14 oktober

14 oktober arrangerades äntligen frukostmöte igen efter ett uppehåll under pandemin. Ca 40 personer från näringsliv och Bollebygds kommun möttes för samtal och information.

Frukostmötet hade vi tillsammans med Bollebygds Emballageindustri AB Länk till annan webbplats. där vi strax efter klockan 8 började med gemensam information följt av en rundvandring på företaget.

Under mötet presenterade Ove Johansson sitt företag Bollebygds Emballageindustri AB och företagets utveckling.

Företagarna i Bollebygd, IUC Sjuhärad , Connect Sverige Region Väst, Drivhuset och Företagsstart Sjuhärad var på plats och informerar om hur de kan stötta företag i sin tillväxtresa.

Kommunstyrelsens arbetsutskott informerade om aktuella planer för kommunen.

Våra frukostmöten gör det möjligt för oss att ha en dialog med er företagare, både kring näringslivsfrågor och hur vi tillsammans kan göra Bollebygds kommun attraktivt att driva företag i. Vi passar också på att informera om det som är aktuellt i kommunen till dig som företagare.

Vill ditt företag att vi träffas eller vill ni vara med och arrangera ett frukostmöte? Kanske är det något annat som du vill prata med oss om? Hör av dig till vår näringslivschef Fia;

Fia Wickström, fia.wickstrom@bollebygd.se telefon 0734 64 70 11.

Stort tack till Ove på Bollebygds Emballageindustri och till alla andra som var med och deltog i vårt frukostmöte!