Mobilmeny.
Hoppande ungdomar

Feriearbete sommaren 2022

Ansökningstiden för årets feriearbete har löpt ut. Vi tackar för alla ansökningar och ser fram emot att möta alla ungdomar i våra verksamheter.

Vad händer nu?

Du som ansökt om feriearbete kommer att få ett bekräftelsebrev på posten senast den 13 maj. Brevet innehåller information som är viktig för dig att ta del av. Har du sökt plats men inte mottagit något brev den 13 maj måste du kontakta feriesamordnare på arbetsmarknadsenheten. Kontaktuppgifter hittar du i kontaktrutan här på webbplatsen.

Obligatorisk introduktionskväll

Tisdagen den 24 maj hålls en obligatorisk introduktionskväll. Det är viktigt att du förstår din roll som feriearbetare och känner till de rutiner som finns, så för att få din plats måste du delta på denna introduktion. 

Varför ska jag feriearbeta?

Som feriearbetare får du nya erfarenheter och möjlighet att skapa kontakter. Dessutom får du kunskap om kommunens arbete. Kommunen erbjuder engagerade handledare med bred erfarenhet inom sina yrkesområden. Det kan vara en bra erfarenhet för dig när du ska välja yrke i framtiden.

När jobbar en feriearbetare?

Bollebygds kommun erbjuder feriearbete under nio arbetsdagar och du måste kunna närvara samtliga arbetsdagar. I år är ferieperioden 13 juni – 23 juni.

Vad tjänar en feriearbetare?

Lönen för feriearbetare är 80 kronor per timme inklusive semesterersättning.