Vikariera inom måltid och lokalvård

Vill du ha ett meningsfullt arbete och vara den som hoppar in när det verkligen behövs? Ett sätt att börja jobba inom Bollebygds kommun är att vikariera hos oss.

­­Vi behöver vikarier inom både måltid och lokalvård. Skicka in din intresseanmälan till oss via formuläret nedan!

Arbetstiderna är mestadels dagtid. Helgtjänstgöring förekommer endast i ett av våra kök. I vår verksamhet vill vi att du ska vara lyhörd, visa respekt och ha en hög servicekänsla.

Vi ställer inga krav på utbildning, men om du är kock så öppnar det upp för fler uppdrag i våra tillagningskök.

Utdrag ur belastningsregistret

För att du ska få arbeta inom omsorgen måste du kunna uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten "Begäran om utdrag från belastningsregistret" på www.polisen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Vilket är en del av de bakgrundskontroller som kan göras vid eventuell anställning.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som vikarie i vår verksamhet kan du skicka in en intresseanmälan här nedan. Du anger själv när du kan arbeta och behöver inte vara tillgänglig varje dag. Du ska ha möjlighet att, med kort varsel, vikariera från några timmar till en längre tid.

Fyll gärna i formuläret med dina kontaktuppgifter. Det går till vår samordnare och till våra enhetschefer inom lokalvård och måltid. Vi behöver de kontaktuppgifter du fyller i för att skicka information till dig. För att använda dina kontaktuppgifter behöver vi ditt samtycke, som du i så fall kryssar för i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under ”Om webbplatsen”.