Vill du vara timvikarie inom vård och omsorg?

Ett sätt att arbeta hos oss i Bollebygds kommun är att vara timvikarie, då hoppar du in när det behövs och vi har den stora möjligheten att erbjuda er ett arbete där ni själva kan välja mellan olika enheter och förvaltningar. Hos oss behöver du inte välja att enbart arbeta inom funktionsnedsättning utan kan kombinera tillsammans med äldreomsorg.

­Vi behöver vikarier inom många områden

Vi behöver vikarier inom områdena äldreomsorg, funktionshinderverksamhet och hemsjukvård.

Inom äldreomsorgen bemannar vi hemtjänst, somatiskt boende, demens boende, dagverksamhet, nattpatrull. Inom funktionshinder bemannar vi serviceboende, gruppbostad, personlig assistans samt daglig verksamhet. Arbetstiden är förlagd dag, kväll, natt och helgtjänstgöring.
Alla ansökningar och intresseanmälningar inom vård och omsorg hanteras av Bemanningsenheten.

Skicka in din intresseanmälan till Bemanningsenheten via formuläret nedan.

Vi i Bemanningsenheten har en tro på att våra anställda vill och har en förmåga att göra ett bra arbete. En bra grund för goda relationer är lyhördhet, ärlighet, förtroende, ödmjukhet och att man har en god människosyn och visar respekt för sina medarbetare samt brukare/vårdtagare. En relevant utbildning är meriterande men inget krav.

Utdrag ur belastningsregistret

För att få arbeta hos oss vill vi att du visar upp ett giltigt/godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Eftersom ni har möjligheten att arbeta mellan gränserna FN-ÄO, ser vi gärna att alla lämnar in registret.

Gå gärna in och läs mer och hämta blanketten ”Begäran om utdrag från belastningsregistret” på www.polisen.selänk till annan webbplats . Eller kom till Bemanningsenheten för att få ett papper att fylla i och skicka in. Det är en del av de bakrundskontroller som kan göras vid eventuell anställning.

Gör en intresseanmälan

Om du är intresserad av att arbeta som timvikarie i omsorgen kan du skicka in en intresseanmälan här nedan. Genom Time Care Pool lägger du dig tillgänglig när du själv kan arbeta och kan därför styra ditt arbete själv på bästa sätt. Det kan förekomma att du behöver befinna dig på din arbetsplats på kort varsel och då med samplanering tillsammans med bemanningsplanerare.

Fyll gärna i formuläret med dina kontaktuppgifter. Alla ansökningar går genom Bemanningsenheten. Vi behöver de kontaktuppgifter som du fyller i för att kunna skicka information till dig. Vi behöver för att kunna använda dina uppgifter ett samtycke, som du iså fall kryssar för i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under ”Om webbplatsen”.