Mobilmeny.

Näringslivet i Bollebygd på andra plats i ranking av bästa tillväxt

Det går bra för Bollebygds företag, så bra att kommunen hamnar på en hedrande andraplats i Västra Götaland när kreditupplysningsföretaget Syna delar ut pris för Bästa tillväxt.

Priset Bästa Tillväxt tilldelas sedan 2007 den kommun i varje län där aktiebolagen har bäst tillväxt. Priset delas ut årligen av kreditupplysningsföretaget Syna, som granskar bokslut från samtliga svenska aktiebolag.

I rankingen är det är tre värden som mäts; omsättningsökning, nyanställningar och vinst. Av dessa värden skapas ett tillväxtindex som används för att jämföra kommuner med varandra och utse topp tre i respektive län. 2020 hamnade, i Västra Götalands län, Grästorp på första plats, Bollebygd på andra plats och Herrljunga på en tredje plats.

Utmärkelsen och den höga placeringen är ett tecken på att näringslivet mår bra. Bollebygds kommun riktar ett varmt grattis till alla framgångsrika företagare!

Läs mer om rankingen

Vill du läsa mer om hur rankingen går till, hur det sett ut bakåt i tiden eller hur andra kommuner i Sverige ligger till? Besök Synas webbsida! Länk till annan webbplats.