Mobilmeny.

­Digital fika för anhöriga

Är du anhörig till någon över 65 år eller som har en demenssjukdom och vill träffa andra i samma situation? Den 15 december bjuder vi in dig till digitalt fika.

Anhörigcafé digitalt för att kunna mötas i dessa corona-tider. Är du anhörig till en närstående över 65 år eller som har en demenssjukdom så ta din kaffekopp och sätt dig framför datorn/surfplattan/mobilen den 15 december klockan 14-15. Vi dricker kaffe och fikar ihop på distans. Fikaträffen är digital då vi nu inte kan ses på riktigt.

Träffa andra i samma situation

Tanken är att vi ska kunna dela tankar, funderingar och bara kunna prata en stund. Du behöver inte ha förberett dig på något vis och du behöver inte vara med hela tiden utan kan titta in när du själv vill det. Anhörigkonsulent Cristina Mathiasson finns på plats digitalt hela timmen.

Du deltar via appen Teams

Att delta är kostnadsfritt men du behöver tillgång till en dator eller telefon med kamera, mikrofon och internettuppkoppling samt en mejldress. Du måste även ladda ner appen Microsoft Teams.

Skicka ett mail till cristina.mathiasson@bollebygd.se om du vill delta så får du en länk. Det räcker att du mejlar en liten stund innan. Har du funderingar på hur det går till, kontakta anhörigkonsulent Cristina Mathiasson 0734-64 74 90.

Du hittar mer om anhörigkonsulenten och den kan hjälpa dig på bollebygd.se/anhörig . Du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor.