Mobilmeny.

Familjejuridik - ett aktuellt ämne i livets alla skeden

Tillsammans med Gillis Edman Begravning & Familjejuridik AB anordnas en föreläsning kring framtidsfullmakt m.m.

Dagens familjerelationer är ofta brokiga. Vissa är gifta, andra sambor, somliga har gemensamma barn, andra särkullbarn. Många litar på att den goda viljan räcker för att komma överens. Men statistiken visar det motsatta – därför är det så viktigt att ”tänka efter före”.

Detta och mycket annat nyttigt föreläser jurist Malin Verga om. Hon har flerårig erfarenhet av familjerätt och är specialist på tjänster inom arvsrätt och bouppteckningar.

Malins föreläsningar skapar intressanta diskussioner och väcker frågor som man annars inte tänker på i sin vardag. Hur viktigt är det med äktenskapsförord? Vem eller vilka har rätt att ärva? Vad händer när det inte finns något testamente? Hur kan jag vara säker på att min sista vilja är juridiskt giltig? Vad innebär den nya lagen om framtidsfullmakt? På ett lättsamt och inspirerande sätt delar Malin med sig av sin kunskap och erfarenhet med målet att fler ska planera och "tänka efter före".

Onsdagen 21/2 kl 18.00-19.30

Vi ses i allrummet på Bollegården, Ballebovägen 6

Vi bjuder på kvällsfralla vid anmälan senast 1 timme innan föreläsningen. Du är välkommen även om du inte har anmält dig men då bjuds det på lättare fika.

Anmälan eller frågor till:

Cristina: 0734-64 74 90 eller via mail cristina.mathiasson@bollebygd.se

Gerdur: 0734-64 75 62 eller via mail gerdur.sifstefansdottir@bollebygd.se