Mobilmeny.

Vi vädjar till dig att inte besöka Bollegården just nu

För att undvika att smitta kommer in på Bollegården ber vi dig som tänkt besöka Bollegården eller vårt LSS-boende att tänka om.

Från och med den 1 oktober råder det inte längre nationellt besöksförbud. I mitten av oktober infördes lokala rutiner i Bollebygds kommun vid besök på Bollegården och vårt LSS-boende för att förhindra smittspridningen av covid-19. Sedan dess har läget med smittspridningen i samhället återigen försämrats, så pass mycket att det införts skärpta råd i vår region.

Vi vädjar: vänta med ditt besök!

Det är mot bakgrund av hur läget ser ut just nu som vi måste vädja: besök inte Bollegården eller LSS-boendet. Fundera en gång till om ditt besök verkligen är nödvändigt.

Vårt uppdrag är att skydda våra patienter och brukare från smitta, något vi har lyckats med hittills. Vi behöver din hjälp om det ska fortsätta så!

Håll kontakt på andra sätt

Håll gärna kontakten på annat sätt, exempelvis via telefon- eller videosamtal. Du är också välkommen att boka tid vid samtalsskärmarna. Besökstiderna för dessa kl. 15-19 och bokas in via besöksvärdarna.

Tidsbokning för samtalsskärm

Hus A: 0734- 64 70 65. Skärmen är placerad i Dagverksamheten med ingång där. Hus B & C: 0734- 64 75 98. Skärmen är placerad i orangeriet med ingång via trädgården.

Tack för din hjälp och för din förståelse!

Gunilla Lundgren, socialchef