Mobilmeny.
Hållbarhetsfestivalen logotyp 

Hållbarhetsfestivalen 2023 - vill du vara med?

Den 16–22 oktober arrangeras Hållbarhetsfestivalen i Västra Götaland. Likt tidigare år kommer Bollebygds kommun och Europa Direkt Sjuhärad, tillsammans med Studieförbundet Vuxenskolan, arrangera aktiviteter i och omkring Bollebygd. Vill du vara med? Läs vidare!

Hållbarhetsfestivalen arrangeras på initiativ från Studiefrämjandet men alla är välkomna att bidra på olika sätt. Under tidigare år har Hållbarhetsfestivalen inneburit massor av spännande aktiviteter i Västra Götaland, och inte minst i Bollebygd. Tillsammans med föreningsliv, kommun och näringsliv har vi arrangerat spännande föreläsningar, workshops, ungdomsaktiviteter, panelsamtal, skolaktiviteter och mycket mer. Vi hoppas kunna göra detta även 2023 - om vi arbetar ihop!

Vi vill gärna samverka med andra som arrangerar aktiviteter. Om du har ett initiativ eller en idé du vill arbeta vidare med får du gärna kontakta oss, så ser vi om vi kan hjälpas åt att förverkliga det. Vi kan också hjälpa till att göra reklam för aktiviteter i ett lokalt festivalprogram.

Temat för året

Festivalen äger rum vecka 42 (16–22 oktober). Temat för 2023 är ”Motverka desinformation” men det är inget krav att arrangera något på temat – se det mer som en inspiration. Alla programpunkter som omfamnar hållbarhet är välkommet att bli en del av Hållbarhetsfestivalens program.

Läs mer och kontakta oss!

Vill du bidra med en programpunkt eller samverka med oss kring en aktivitet?

Hör av dig via e-post till kommunens miljö- och hållbarhetsstrateg:

lovisa.lundberg@bollebygd.se