Markanvisning

Bollebygd är en av Sveriges snabbast växande kommuner, och beräknas ha 12000 invånare år 2025. Efterfrågan på nya bostäder är stor och kommunen arbetar bland annat med markanvisningar för att tillgodose bostadsbehovet. Här hittar du information om aktuella och planerade markanvisningar.

Aktuella markanvisningar

Bolleygds kommun bjuder nu in till  markanvisning för sju tomter inom Tyftet.

Förslag ska lämnas in senast den 15 november och efter utvärdering kommer beslut fattas den 10 december 2018, enligt den preliminära tidplanen. Du hittar inbjudan till markanvisningen och alla underlag under Dokument och blanketter.

Välkommen att skicka in ditt förslag eller frågor till vår e-post samhallsbygg@bollebygd.se

 

Anmäl intresse för utskick

Du som byggherre/exploatör kan anmäla dig till vår postlista för att få utskick om kommande markanvisningar. Anmäl dig i formuläret nedan.

Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna hantera ärendet. Vi sparar dina uppgifter så länge de behövs för att få ärendet slutfört. För att använda dina uppgifter behöver vi ditt samtycke, som du i så fall kryssar för i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under Om webbplatsenöppnas i nytt fönster.