Biblioteket yttre vy

Bibliotek

Med anledning av coronaviruset så utgår alla programpunkter på biblioteket utom ett evenamang som riktar sig till barn och unga under påsklovet.

Vi kommer att uppdatera här samt på sociala medier om bibliotekets verksamhet påverkas på annat sätt. Vi ber dig hålla dig hemma om du är förkyld.

Biblioteket erbjuder hemkörning till dig som är i riskgrupp, eller är hemma på grund av sjukdom. Kontakta oss via e-post, eller telefon så ordnar vi med hemleverans.

Det går även att få böcker utlämnade i parken om man vill undvika att gå in på biblioteket, ring oss i så fall.

Telefon: 0734-64 72 27
biblioteket@bollebygd.se

I och med rådande omständigheter kommer vi ha öppet en kväll mindre i veckan. I övrigt har vi samma öppettider som vanligt. Detta kan komma att ändras igen om många är sjuka under en period, eller om myndigheterna kommer med nya rekommendationer.

Måndag 10-19
Tisdag 12-17
Onsdag 10-17
Torsdag 10-19
Fredag 12-17
Lördag 10-13

I dessa tider vill vi lyfta fram möjligheten att läsa böcker digitalt. Du låna e-böcker och e-ljudböcker via appen biblio eller bollebygd.elib.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du loggar in med ditt lånekortsnummer/personnummer och pinkod. Om du saknar pinkod så kan du kontakta biblioteket så skickar vi en kod till dig.

Telefon: 0734-64 72 27
biblioteket@bollebygd.se

Kontakta digitala hjälpen på 0734-64 72 31 om du behöver extra hjälp med hur du ska använda appen biblio.

Biblioteket är en mötesplats för alla. Här finner du både kunskap och avkoppling. Du är välkommen hit för att låna böcker, läsa dagstidningar, låna en dator eller bara sitta ner och ta det lugnt en stund.

bibliotekets webbsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du logga in för att reservera eller låna om böcker. Där kan du även söka i vår katalog för att se om vi har den bok som du är intresserad av. För att logga in behöver du ett lånekort med en pinkod. Kom in till biblioteket så fixar vi det. Det finns även möjlighet att be om en kod via telefon eller e-post.

Aktuellt på biblioteket

Biblioteket på sociala medier

Biblioteket på facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gå gärna in och gilla och kommentera.
Vi kommer dela information om vad som händer på biblioteket, ge boktips och andra rekommendationer.

Tänk på att inte dela personlig information med oss på de publika sidorna.