Mobilmeny.
Tre personer i motljus, bakifrån, med händerna i luften.

Foto: Simon Maage/ Unsplash

Ungdomsgården

Välkommen till en av Sveriges häftigaste ungdomsgårdar! I Krafthusets färgglada lokaler finns möjligheter och friheter att utveckla en fantastisk mötesplats för dig som ungdom i Bollebygds kommun.

Här kan du hänga med kompisar, titta på film, spela spel, biljard, pingis, basket eller bara snacka över go-fika tills självkostnadspris i caféet. Vi lyssnar på eller spelar egen musik, pysslar, drar på läger, anordnar lov och temaaktiviteter som till exempel SPA-kvällar och LAN-nätter, fixar tjej- och killgrupper med samtal om viktiga ämnen och mycket, mycket annat.

Här finns också alltid trygga vuxna som lyssnar. Varmt välkommen till oss!

Nya restriktioner utifrån Covid-19.

Utifrån Folkhälsomyndighetens nya rekommendationer och åtgärder kommer Ungdomsgården tyvärr återigen behöva begränsa antalet besökare. Från och med 12/1-22 får maximalt 50 personer vistas samtidigt i lokalerna på Krafthuset de kvällar Ungdomsgården är öppen.

Vi vädjar till er ungdomar att inte komma till Gården om ni har förkylningssymtom och att även ni föräldrar försöker hålla era ungdomar hemma om det är så att de inte är helt friska!

Ta hand om er och håll ut!


Behöver du någon att prata med?

Här hittar du resurser för dig som är barn eller ung.

Du kan också ringa eller sms:a ungdomsutvecklarna måndag till fredag kl. 8-16.30. Du hittar våra telefonnummer i kontaktrutan.

Pågående projekt och aktiviteter

Tillsammans med Europa Direkt har vi startat ett gemensamt ungdomsprojekt.
Under vecka 39 fick våra ungdomar i Bollebygds Kommun lämna sina idéer till Ungdomsgården. Nästa steg är att sammanställa deras idéer och tillsammans med ungdomarna se hur vi kan gå vidare med projektet.

Bra att veta

All verksamhet på Ungdomsgården är självklart fri från alkohol, tobak och droger. Ungdomsgården är öppen för alla som slutat sexan till och med den dag du fyller 18 år och den som deltar i Ungdomsgårdens verksamhet och aktiviteter omfattas självklart av en olycksfallsförsäkring.

Vår målsättning

Vi erbjuder en trygg miljö där alla trivs, känner sig välkomna, blir sedda och kan påverka sin fritid. Vi är en mötesplats för alla oavsett bakgrund, kön, etnicitet, trosuppfattning, sexuell identitet eller sexuell läggning - alla är värda lika mycket och är lika välkomna!

Röster om Ungdomsgården

Citat hämtat från Borås Tidning: "Glädje bland unga när favorithänget öppnat igen: Är här jämt!"