Mobilmeny.
Tre personer i motljus, bakifrån, med händerna i luften.

Foto: Simon Maage/ Unsplash

Ungdomsgården

Välkommen till en av Sveriges häftigaste ungdomsgårdar! I Krafthusets färgglada lokaler finns möjligheter och friheter att utveckla en fantastisk mötesplats för dig som ungdom i Bollebygds kommun.

Här kan du hänga med kompisar, titta på film, spela spel, biljard, pingis, basket eller bara snacka över go-fika till självkostnadspris i caféet. Vi lyssnar på eller spelar egen musik, pysslar, drar på läger, anordnar lov- och temaaktiviteter (till exempel SPA-kvällar och LAN-nätter), fixar tjej- och killgrupper med samtal om viktiga ämnen och mycket, mycket annat. På ungdomsgården finns också alltid trygga vuxna som lyssnar.

Varmt välkommen till oss!

På ungdomsgården finns alltid trygga vuxna som lyssnar. Du kan också ringa eller sms:a ungdomsutvecklarna måndag till fredag kl. 8-16.30. Du hittar våra telefonnummer i kontaktrutan. Varmt välkommen till oss!

Bra att veta

All verksamhet på Ungdomsgården är självklart fri från alkohol, tobak och droger. Ungdomsgården är öppen för alla som slutat sexan till och med den dag du fyller 18 år och den som deltar i ungdomsgårdens verksamhet och aktiviteter omfattas självklart av en olycksfallsförsäkring.

Vår målsättning

Vi erbjuder en trygg miljö där alla trivs, känner sig välkomna, blir sedda och kan påverka sin fritid. Vi är en mötesplats för alla oavsett bakgrund, kön, etnicitet, trosuppfattning, sexuell identitet eller sexuell läggning - alla är värda lika mycket och är lika välkomna!