Mobilmeny.
Rengöringsprodukter

Lokalvård

Inom lokalvården städar vi alla lokaler som finns inom kommunen. All lokalvård i kommunen utförs av personal anställd inom Bollebygds kommun. Vi arbetar utifrån folkhälsomyndighetens allmänna råd om städning i skolor och förskolor.

Vi har under många år städat enligt torra metoder. Det innebär att golven fukt- och torrmoppas. Detta gör vi för att undvika bakteriespridning. Alla bakterier kräver vatten för sin överlevnad och genom att minimera vattenanvändandet minskar bakterierna.

Vi använder specifika doseringar till våra rengöringsprodukter för att minska användandet av kemiska ämnen. De kemiska ämnen vi använder är miljömärkta och doftfria.

I lokalerna vistas dagligen elever, barn och vuxna och deras arbetsmiljö är viktig. På varje enhet finns ett specifikt städschema. Detta är uppbyggt efter behov och beskriver vilka utrymmen som städas, hur ofta det görs och hur det görs.

Vi är väldigt måna om att få nöjda brukare och detta kräver en dialog och öppenhet så tveka inte att höra av dig till oss om det är något du undrar över!