Mobilmeny.
Frukostmöte för företagare. Planchef står framför duk och presenterar översiktsplanen. Publik i förgrunden.

Frukostmöten

Kommunen bjuder in dig som företagare till frukostmöten några gånger om året. Då informerar vi om det som är aktuellt i kommunen och för dig som företagare.

Våra frukostmöten gör det möjligt för oss att ha en dialog med er företagare, både kring näringslivsfrågor och hur vi tillsammans kan göra Bollebygds kommun attraktiv. Läs mer om tidigare möten med företagare och näringsliv.

Aktuella frågor och dialog

På mötena informerar vi om allt från olika byggplaner i kommunen till aktuella händelser. Vid flera tillfällen håller vi frukostmötena på ett företag, då vi även får en inblick i det företagets verksamhet. Frukostmötena brukar äga rum tidigt på morgonen, från klockan 07.30 och pågår cirka en och en halv timma.

Kommunalråd, kommunchef och näringslivschef finns på plats och vill gärna träffa dig som företagare.

Är du intresserad av att gå på våra frukostmöten? Fyll i dina uppgifter och epostadress i formuläret nedan för att få information om kommande möten.

Nästa frukostmöte

Är du intresserad av att få mer information om kommande frukostmöten? Anmäl dig via formuläret nedan eller maila direkt till vår näringslivschef fia.wickstrom@bollebygd.se 

Anmälan till frukostmöte

Du kan anmäla dig för att delta på ett frukostmöte genom att fylla i formuläret nedan. Du kan även fylla i formuläret om du och ditt företag skulle vilja ha ett frukostmöte eller ett företagsbesök på plats eller om du vill ha informationsbrev från oss.

Anmälan går till vår näringslivschef. Vi behöver de kontaktuppgifter du fyller i för att ta emot din anmälan. Vi sparar uppgifterna tills frukostmötet har varit.

För att hantera dina kontaktuppgifter behöver vi ditt samtycke, som du i så fall kryssar för i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under ”Om webbplatsen”.


Kontaktuppgifter till kontaktperson * (obligatorisk)Vill ditt företag ha ett företagsbesök, frukostmöte eller vill du ha informationsbrev?Läs om de senaste mötena med företagare och näringsliv • Frukostmöte 12 maj
  12 maj arrangerades frukostmöte i en fantastiskt miljö med sol och sommarvärme. Ca 35 personer från näringsliv och Bollebygds kommun möttes för samtal och information.
  Läs mer


 • Nyföretagarmöte 28 mars 2023
  Tillsammans med Företagsstart Sjuhärad arrangerades ett möte för nyföretagare i Bollebygd 28 mars.
  Läs mer

 • Nyföretagarmöte 25 oktober 2022
  Nyföretagarmöte 25 oktober
  25 oktober arrangerade vi en träff med kunskap och inspiration för de som är nyfikna på att driva eget eller nyss har startat företag.
  Läs mer

 • Frukostmöte 14.10
  Frukostmöte 14 oktober
  14 oktober arrangerades äntligen frukostmöte igen efter ett uppehåll under pandemin. Ca 40 personer från näringsliv och Bollebygds kommun möttes för samtal och information.
  Läs mer