Mobilmeny.

Sms-tjänst för driftinformation om våra samhällstjänster

Bollebygds kommun informerar om driftstörningar i samhällstjänster som vattenförsörjning och avfallshantering via sms. Här kan du lägga till eller ta bort telefonnummer.

Samhällsbyggnadsförvaltningen använder sms och e-post för att meddela störningar i vattenförsörjningen, sophämtningen, slamtömningen och övrig samhällsviktig information.

Anmälan är frivillig och kan avslutas när som helst genom att meddela teknisk kundtjänst via e-post. eller bocka i "Jag vill avsluta min sms-tjänst" i formuläret.

Systemet skickar ett sms till de mobiltelefoner som vi har registrerade. Det går inte att svara på sms:et som du får från oss.

Som kund behöver du inte göra något, meddelandet skickas via systemet till den som berörs av driftstörningen. Meddelandet skickas inte till de som har hemligt telefonnummer. Vi rekommenderar även dig som vistas regelbundet i kommunen men inte har ditt telefonabonnemang registrerat till en adress här att lägga till ditt telefonnummer. Detta kan vara aktuellt för exempelvis fritidshusägare.

Har du ytterligare frågor kring sms-tjänsten? Teknisk kundtjänst kan svara på fler frågor, kontaktuppgifterna hittar du i högerspalten.

För att använda dina uppgifter behöver vi ditt samtycke, som du i så fall kryssar för i formuläret. Mer information om hur vi hanterar personuppgifter på vår webbplats finns under Om webbplatsenöppnas i nytt fönster.


Avsluta sms-tjänsten
Avsluta sms-tjänsten