Mobilmeny.

Mini-Maria Södra Älvsborg

Välkommen att ta kontakt med Mini-Maria Södra Älvsborg vid frågor, funderingar eller en problematik kopplat till alkohol, droger och spel om pengar.

På Mini-Maria är ungdomar upp till 21 år välkomna. I samband med att den unge har kontakt med mottagningen erbjuds även stöd till föräldrar eller andra viktiga anhöriga. Både som ung och anhörig är du välkommen att höra av dig.

Mini-Maria är ett samarbete mellan kommunen och regionhälsan. Socionomer, socialpedagog, sjuksköterskor, psykolog och läkare arbetar därför tillsammans i tvärprofessionellt teamarbete.

Du behöver ingen remiss eller biståndsbeslut från socialtjänsten för att komma till Mini-Maria en första gång, utan det går bra att ta en kontakt själv via hemsidan eller genom att ringa mottagningstelefonen. Alla besök är kostnadsfria och de som arbetar på Mini-Maria har tystnadsplikt.

Mer information hittar du på Mini-Maria Södra Älvsborg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontakta oss

Telefonnummer: 010-435 95 40
Telefontider: måndag – onsdag kl. 9-16, torsdag kl. 9-17 och fredag kl. 10-14.

Mail: skriv till oss via kontaktformuläret på hemsidan, Mini-Maria Södra Älvsborg Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Besöksadress: Närhälsan Bollebygd vårdcentral, Gästgivarevägen 8. Dörren direkt in till höger efter entrén.

Mini-Maria är på plats i Bollebygd på tisdagar för, sedan tidigare, bokade besök. Har du inte möjlighet att komma på tisdagar eller önskar träffas på annan plats så är du välkommen till någon av deras andra mottagningar i Södra Älvsborg, uppge i så fall det vid första kontakten.